BIJBELCURSUS

Wat is de Bijbel eigenlijk? Hebt u geen idee, of wilt u zich er verder in verdiepen? In onze gratis bijbelcursussen maakt u stap voor stap kennis met dit Boek. U kunt de lessen zowel schriftelijk als online volgen zonder dat er iemand bij u thuis of aan de deur komt.

Schriftelijke bijbelcursus.
Wilt u meer over de Bijbel te weten komen? Dat kan gratis via een van de schriftelijke bijbelcursussen. U krijgt geen bezoek aan huis en wordt niet telefonisch benaderd. Zowel de schriftelijke als de online cursus worden door leden van onze gemeente gecorrigeerd. Ook proberen zij antwoord te geven op al uw vragen. Mondeling contact is, als u dat wenst, overigens altijd mogelijk. Een kort verzoekje per email of post is daarvoor voldoende.

De bijbelcursus bestaat uit deze onderdelen:
1. Bijbelcursus Nieuwe Testament
In 14 lessen wordt dieper ingegaan op de inhoud van de Bijbel, met name het Nieuwe Testament.
2. Bijbelcursus Oude Testament
Het Oude Testament behandeld in 14 lessen: o.a. over het ontstaan van de Bijbel, het gezag van de Bijbel, verhalen over profeten, koningen en het volk Israël, inclusief een handige toelichting op Bijbelse kernbegrippen.

Voor deelname aan deze cursussen kunt u zich aanmelden per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
U kunt ook een bericht sturen naar Schriftelijke Bijbelcursus, per adres: Klopperstraat 12, 1601 CE Enkhuizen.

Wilt u de cursus digitaal volgen? Ga dan naar de website onlinebijbelcursus.nl en kies voor regio Enkhuizen.

Indien u niet in het bezit bent van een Bijbel, kunt u die gratis aanvragen via bovenstaande contactgegevens.
Ook zijn wij altijd bereid tot een gesprek, indien u dat wenst.