Stadswandeling/rondvaart

Zoekt u nog naar een invulling voor een 'dagje-uit' met uw vereniging, koor, familie, enz.. ?? Dan kunnen we u (ook op een dag naar keuze) een afwisselend programma 'in eigen sfeer' aanbieden. Vraagt u via onderstaande contactgegevens eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. De netto opbrengst komt te goede aan de aflossing van de schuld op ons kerkgebouw. Welkom !!

SWRV kansel 

Sinds enige jaren bieden we de mogelijkheid om met een stadswandeling en/of rondvaart kennis te maken met de historische binnenstad van Enkhuizen. De vorige zomerperioden hebben mensen vanuit het hele land hieraan meegedaan; zij waren erg enthousiast!

Heeft u/heb jij nog niet meegedaan dan nodigen we u van harte uit om dit D.V. in 2023 te doen !!
De zaterdagen die hiervoor worden gepland vermelden we hier en in de Saambinder. Start stadswandeling: 13.30 uur en rondvaart 15.00 uur

Graag vooraf aanmelden 

Verzamelpunt: 'onze' Ontmoetingskerk, Klopperstraat 12 1601 CE, Enkhuizen. Rondom ons kerkgebouw mag (m.u.v. de zon- en feestdagen) alleen geparkeerd worden met een vergunning! Daarom ons parkeeradvies: P 'Molenweg' (max. 2 (!) uur met blauwe parkeerschijf). Bij P 'NS-station' kunt u voor onbeperkte tijd parkeren zonder parkeerschijf.  

Voor aanmelding en verdere informatie graag een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.