Stadswandeling/rondvaart

Zoekt u nog naar een invulling voor een 'dagje-uit' met uw vereniging, koor, familie, enz.. ?? Dan kunnen we u (op een dag naar keuze) een afwisselend programma 'in eigen sfeer' aanbieden. Vraagt u via onderstaande contactgegevens eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. De netto opbrengst komt te goede aan de aflossing van de schuld op ons kerkgebouw. Welkom !!

Sinds enige jaren is er de mogelijkheid om mee te doen met een stadswandeling en/of rondvaart door de historische binnenstad van Enkhuizen. De vorige zomerperioden hebben mensen vanuit het hele land hieraan meegedaan; zij waren erg enthousiast!

Heeft u/heb jij nog niet meegedaan dan nodigen we u van harte uit om dit D.V. dit jaar te doen !! De zaterdagen die hiervoor worden gepland vermelden we in de Saambinder.

Start stadswandeling: 13.30 uur en rondvaart 15.00 uur

Aanmelden wordt door ons zeer op prijs gesteld maar is niet verplicht  

Verzamelpunt: 'onze' Ontmoetingskerk, Klopperstraat 12 1601 CE, Enkhuizen. Rondom ons kerkgebouw mag (m.u.v. de zon- en feestdagen) alleen geparkeerd worden met een vergunning! Parkeeradvies: P 'Molenweg' (max. 2 (!) uur met blauwe parkeerschijf). Bij P 'NS-station' kunt u voor onbeperkte tijd parkeren zonder parkeerschijf.  

Voor aanmelding en verdere informatie over een stadswandeling en/of rondvaart kunt u telefonisch contact

opnemen met Marit Bos: (06) 134 971 07 of een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.